UNIEK PERSPECTIEF RONDOM HET HANDELEN VAN CONSUMENTEN

Leer over alles wat de consument beïnvloedt vanuit een zo breed mogelijk perspectief. Met extra aandacht voor de thema’s vakantie & vrije tijd, mobiliteit en duurzaamheid.

 Fact Based Trendwatching is een aaneenschakeling van korte onderzoeken die binnen hetzelfde panel worden uitgevoerd. Daarmee zijn we in staat veel te leren over individuele consumenten en kunnen we zeer veel unieke dwarsverbanden analyseren.

Fact Based Trendwatching verklaart het handelen van consumenten binnen uw categorie vanuit een breder perspectief. Fact Based levert trendrapportages op eigen initiatief, maar kunnen deze voor u ook op aanvraag helemaal op maat inrichten.

Op evenementen op het gebied van vakantie, vrije tijd, mobiliteit en duurzaamheid geven wij graag presentaties over de trends die we voor de betreffende categorie waarnemen. Ook in onze 5-minute pitch bij klanten, delen we altijd een paar van onze trendinzichten.

Zie onderstaand schema voor de wisselwerking tussen overkoepelende trends en trends die per categorie relevant zijn. Alle inzichten zijn dus met elkaar in verband te brengen:

Wilt u meer weten of heeft u een specifiek vraagstuk waarbij u Fact Based Trendwatching wilt inzetten? Neem dan contact op via: info@factbased.nl