Over Ons

Fact Based is opgericht door Ewout Witte (1980). Ewout is ruim 13 jaar als marktonderzoeker actief en heeft bij GfK ervaring opgedaan op het gebied van trend- en innovatieonderzoek. Via het verbinden van salesdata, trends en marktonderzoek, heeft Ewout voor een breed scala aan klanten oplossingen geboden die ze hebben geholpen bij succesvol innoveren. Onder meer door algemene trends op categorieniveau toe te passen en te leren van trends in aangrenzende categorieën. Ewout heeft het vak “van onderaf” geleerd en is daarmee prima in staat om klantvraag en onderzoekspraktijk te verbinden.

It's easy to come up with new ideas; the hard part is letting go of what worked for you two years ago, but will soon be out of date.

Roger von Oech

Een netwerk van experts

Fact Based gelooft in samenwerking. Geen enkel marktonderzoeksbureau kan op alle gebieden expert zijn. Daarom maakt Fact Based gerichte keuzes en werken we samen met kennispartners die expert zijn in de markten waar wij ons op richten. Ook kiezen wij specialistische partners op het gebied van uitvoering zodat ieder traject soepel verloopt. Het uitgebreide netwerk van Fact Based stelt ons snel in staat de juiste expertise per klantvraag in te schakelen. Zo werken wij samen met:

  • Trendwatchers
  • Kwalitatieve onderzoekers met eigen specialismen
  • Marketeers
  • Big data analisten
  • Tech experts die slimme onderzoekstoepassingen voor de smartphone ontwikkelen

Interesse in samenwerking? We staan altijd open voor goede partners. Neem contact op via info@factbased.nl of 06-36287443 om te sparren over de mogelijkheden.