Begeleiding en coaching om jouw marktintroductie succesvol te laten zijn

Wat zijn inzichten waard wanneer je niet weet hoe je deze moet inzetten? Wij helpen je graag ook in het vervolgtraject, via advies en coaching. Benut onze ervaring die we in diverse trajecten voor andere startups hebben opgedaan.

 

Laat de inzichten niet ondersneeuwen

Marktonderzoek levert vrijwel altijd de investering op, mits je de resultaten goed toepast. Helaas ervaren we nog regelmatig dat er is geïnvesteerd in goed marktonderzoek, maar dat door de dagelijkse praktijk de inzichten weer snel ondergesneeuwd raken.

 

Bepaal concrete actiepunten en leef deze na

Wij zorgen ervoor dat we door middel van een concreet actieplan de te nemen vervolgstappen borgen en dat we jou daar op de juiste momenten aan herinneren. Tijdens die contactmomenten duiken we ook in de inhoud: waar sta je, welke keuzes kan je maken op basis van de inzichten en wat is in jouw huidige situatie het meest verstandig om te doen?

 

Verrijk je kennis met meer inzichten

Fact Based voert op eigen initiatief veel onderzoek uit (zie https://factbased.nl/trendwatching/) Inzichten die vaak voor jou een breder perspectief bieden op jouw markt. Ook die kan je onbeperkt benutten wanneer je ons in deze fase inschakelt.

 

Laat je stimuleren door een enthousiaste en persoonlijke aanpak

Begeleiding en coaching is alleen effectief wanneer er een goede vertrouwensband is en het jou stimuleert om vervolgstappen te zetten. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede persoonlijke band en het creëren van enthousiasme aan jouw kant. Wij denken dat we daar vrij goed in zijn, maar dat kan jij het beste ervaren wanneer we elkaar zien of spreken. Neem daarom vooral contact op om een goed gevoel over een eventuele samenwerking te krijgen via info@factbased.nl of 06-36287443.